Szeretet-meditációk decembertől

Szeretettel üdvözöllek!

Sokat gondolkodtam mi legyen a következő meditációs sorozatom témája, ami rátok is, rám is és ha lehet az egész világra a legjobb hatással van. Sok témában van már meditációm és mindet nagyon szeretem. Ezeket is szerettem volna valahogy belefoglalni. Így született meg mostani meditációs sorozatom témája:

SZERETET MEDITÁCIÓK

A szeretet az, mely képes összefoglalni és egybefogni a témákat, -embereket és -önmagunkat. A meditáció megnyitja a tudatot, a szeretet a szívet, így két legnagyobb erő találkozik. Annyi mindent szeretnénk, mégis oly kevés időnk marad a szeretetre.

Így hát a szeretet útján haladva veszem elő korábbi meditációimat, melyeket fontosnak tartok és értékesnek.

Három helyszínen indítom a csoportokat: Budapesten, Veszprémben, Badacsonyon.  5 hónapon át tartó meditációs sorozat ez ,mely kéthetente egy estédet veszi igénybe. Így összesen 10 meditáció a szeretet témakörében. A csoportok létszáma korlátozott, a csoportokba mostantól lehet feliratkozni jelentkezni. Jó hír! Lehetőség van virtuálisan is részt venni a csoportokban  ez esetben hangfelvételeken keresztül tudsz részt venni az 5 hónapon át tartó szeretet-meditációkon.

A 10 alkalomból álló, 5 hónapos meditációs kurzus  ára 20 ezer Ft.  Kezdés 2013 decemberben.

– Isten szeretet-meditáció

A legtöbb mester egyetért abban, hogy Istenhez a szereteten keresztül vezet az út. A szeretet olyan közel van az Isteni minőséghez, hogy a szeretet által képesek vagyunk meglátni, megérezni Isten jelenlétét. Istent szeretni az egyik legtisztább, legmagasztosabb spirituális érzés. Aki kipróbálja ezt a meditációt, garantáltan megszereti :)

 

Budapest: 2013. december 4. (szerda)
Veszprém: 2013. december 5. (csütörtök)

– Mesterek, szentek, angyalok szeretete meditáció

Amikor elkezdesz szeretni egy mestert, létrejön egy spirituális kapcsolat. Metafizikai csatornákon elkezd ereje, bölcsessége áradni hozzád. Ennek a szeretetnek sem az idő, sem a tér nem szab határt, kapcsolatba léphetsz égi világok mestereivel, vagy olyan mesterekkel, akik a föld túlsó oldalán élnek. Az ezzel eltöltött idő valóban a mesterek társaságában eltöltött idő. Rám nagyon jó hatással van, minden meditációmat így kapom.

 

Budapest: 2013. december 18. (szerda)
Veszprém: 2013. december 19. (csütörtök)

 

– Álommegvalósítás szeretetenergiával

Mindenkinek vannak álmai, amiket a legkülönbözőbb technikákkal próbál elérni. Van, aki bal agyféltekésen, munkával pénzkereséssel, van aki jobb agyféltekés technikákkal, van aki emberi kapcsolatain keresztül. A szeretet valóban képes minden világba belépni, így képes álmaink dimenziója és a materiális világ között hidat teremteni. A szeretet energiája képes pszi képességeinket oly mértékig felerősíteni, hogy álommegvalósító képességeink megsokszorozódnak. A vonzás hatalma egyre nagyobb divat, melynek itt egy szeretet-meditáció lesz a módja.

Budapest: 2014. január 8. (szerda)
Veszprém: 2014. január 9. (csütörtök)

– Önmagunk szeretete

Az hiszem, az egyik leghatékonyabb személyiségfejlesztő módszer, önmagunk szeretete. Ez is fejleszthető, ereje növelhető. Képes a hiányosságainkat, sérüléseinket gyógyítani, miközben erényeinket és tehetségeinket tovább erősíti. Önmagunk szeretete valóban újraépíti személyiségünket. Vajon az elmúlt hónapban hány órát töltöttél ezzel? Sokan tudják milyen jó és fontos, mégis a napközben időben mérve túl keveset gyakorolják. Mi most rászánjuk az időt :)

Budapest: 2014. január 22. (szerda)
Veszprém: 2014. január 23. (csütörtök)

– Őseink, családunk, barátaink szeretet meditációja.

A szeretetet őseinktől hozzuk, ott van génjeinkben, és a szeretet képes a génjeinkig lehatolni, sejtszinten erővel feltölteni. Őseink szeretetével megkapjuk azok erejét, és szívünk vérünk feltöltődik őserővel. Szeretet képes a családi problémákat rendezni, és a meditációval eltöltött időben végre van időnk a szeretteinket szeretni, ami csodálatos érzés.

 

Budapest: 2014. február 5. (szerda)
Veszprém: 2014. február 13. (csütörtök)

– Párkapcsolat szeretet-meditáció

Ha van párod, akit szeretsz bizonyosan több időt szeretnél, hogy szerethesd. Ha pedig keresed a párod, akkor is biztos lehetsz abban, hogy a szeretet az ,melyet a párkapcsolatban keresel. A szeretet-meditáció a problémákra gyógyító, rendező erővel hat. A meditáció célja, hogy végre a párod szeretetével tölthesd az idődet. A meditációban eltöltött idő nagyon jó hatással van a párkapcsolatodra, belülről hat, belül történik meg a feltöltődés, regeneráció és gyógyulás.

 

Budapest: 2014. február 19. (szerda)
Veszprém: 2014. február 27. (csütörtök)

– Gyógyító szeretet-meditáció

A gyógyításnak számos irányzata létezik. Úgy gondolom a szeretettel történő gyógyítás az egyik leghatékonyabb, mégis ennek nincsenek meg az iskolái, nem tanítják oly mélységben mint pl. a hagyományos orvoslást. Ha az emberiség ugyanannyi odafigyelést szánna erre, mint a fizikai test kémiai szerekkel gyógyítására, valódi csodák történnek. A szeretetenergiával gyógyítás megjelenik a latin amerikai keresztény gyógyítóknál, szinte minden vallás használta, és minden anya használja, ha gyermeke megbetegszik. Gyógyítsd magad és gyógyíts másokat, szeretet energiával. mivel én magam is természetgyógyász vagyok, különösen hasznosnak tartom ezt a módszert. Képes a szeretet sejt szinten gyógyítani minket.

Budapest: 2014. március 5. (szerda)
Veszprém: 2014. március 13. (csütörtök)

– Természet szeretet meditáció

Jóval több időt kellene a természet szeretetével töltenünk. Szinte mindenki szereti a természetet, még sincs elég ideje ezt a szeretetet megélni. A szeretet csodálatos erővel hat a természetre, és miközben meditációban megnyitjuk szívünket a természetre, végre van időnk lélekben is vele lenni és szeretni. Feltöltődünk szeretettel és a természet energiáival.

 

Budapest: 2014. március 19. (szerda)
Veszprém: 2014. március 27. (csütörtök)

– Földanya gyógyító szeretet-meditáció

A Földanyának nagy szüksége van a szeretetünkre, ez a Föld megmenekülésének utolsó reménysége. A  szeretet valóban képes az élőlényeket gyógyítani, a Föld bolygót is. A szeretet hatalmas erejét még nem is sejtjük. Amikor a Földet szeretet erővel gyógyítod, ő is szeretettel ruház fel téged. Az ő ereje a tiéd lesz, a tiéd pedig az övé lesz. Nagyon jó érzés, amikor megtapasztalod, hogy valóban segíteni tudtál a Földnek.

Budapest: 2014. április 2. (szerda)
Veszprém: 2014. április 10. (csütörtök)

– Spirituális képességeink fejlesztése szeretet energiával

A spirituális képességek fejlesztése, nem a mai new age találmánya. Gyakorlatilag az emberiséggel egyidős. Én magam is a legkülönbözőbb technikákat tanultam és tanítom. Tanultam orosz parapszichológustól, indiai shiva papoktól, guruktól. Mégis úgy gondolom, a szeretet az ami képes a legnagyobb erőkkel összekötni minket, és ezen erőkkel való bánásmódra harmonikusan, biztonságosan felkészíteni. A szeretet egy nagyon is hatékony parapszichológiai erő, bár ezen képességét kevesen kutatják.

Budapest: 2014. április 16. (szerda)
Veszprém: 2014. április 24. (csütörtök)